BloggProffs

Löften och magi och spannmål

Den där förjävlighetsbilden som Milos tog är nu upplagd på hans bilddagbok, och eftersom jag nu lovar så får jag länka…

http://Trugaredd.bilddagboken.se/p/show.html?id=330568986&directlink=1

 Se det som att jag pluggar för mycket för att vara snygg, eller nåt sånt!

För att lämna de ytligare lagren ett slag, så är det fullt möjligt att man kan förändra det förfluta med viljans makt. De gånger man lyckas skulle man dock inte minnas saken, av logiska skäl. De handlingar och händelser som ledde upp till den situation då man tog beslutet skulle ju inte längre vara desamma, och det nya nu (som kommer ur ett utbytt då) skulle te sig helt naturligt. Visst är det vackert?

Då jag imorse, runt halv elva, klev på bussen vid stattena hälsades jag med en ovanligt guttural grymtning av busschauffören. Inget konstigt i det, med tanke på alla de påstigande han ser gå förbi var dag är det lite väl mycket krävt att han ska orka artikulera. Jag besvarade hans urgh med ett agkh och en nickning, han lyfte på båtmössan och jag skakade mitt hår, han skakade sin myntväska och jag min portfölj, han servade kraftfullt med sitt pingisracket och jag svarade med en backhand. Det var mysigt.

This just in: Al-Aqsakillen frias! Det är alltså INTE illegalt att skicka bistånd till palestinska hjälporganisationer som har kontakt med regeringen i Gaza, inte ens de som samarbetar med UNICEF och andra FNorgan, hur suspekt det än kan verka!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2479157.svd

 waterhouse_-_hamadryad.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu