BloggProffs

Gömda – Lunds viktigaste blogg

Idag hade jag nöjet att läsa försa numret av Efter Arbetet (ob. socialdemokratisk), den andliga efterföljaren till tidningen Arbetet. Den kommer att komma ut veckoligen, och jag är redan lite uttråkad. Visst behövs en lokal (ja, den är skånsk alltså) socialdemokratisk tidning för att väga upp i det liberala tidningsträsket här nere, men socialdemokratisk populism är lika ointressant som den vanliga blågrönbruna… Hur intressant är det att klaga på skånetrafikens prishöjningar och det faktum att Lunds central byggs om? Vad ger det mig att Ilmar svarar ja på frågan om det våras för vänstern? Timbuktu, Wiehe och fröken Rosenberg med ii håller med. Eller hoppas åtminstone. Deras kommentarer, på ca 10 meningar var, är mer genomtänkta än hela resten av tidningen känns det som. Nå nej, inte allt var mörkt! Intressant var att läsa att Debaser saknar kollektivavtal. att 130-150 miljoner läggs på hemlösa i Malmö vart år samt att nån nisse på svt gjort en dokumentär som Ernst-Hugo (som visas i mellandagarna). Att borgare är onda vet vi redan, så artiklarna som berörde de ämnet skippar jag for now. Den milt Obamaskeptiska, och enda utrikes-, artikeln var läsvärd på sitt sätt, men kan lätt bytas ut men valfri ur annan tidskrift den här veckan. Backlashen kommer som enligt en tidtabell, och artikeln skulle lika gärna kunnat vara skriven… ja när fan som helst. Inga nyheter; bara en nutidsdoftande ton. Exemplar finns att hämta på Athen i Lund, jämte Sydsvenskan. Så länge de har bättre (befintlig åtminstone) utrikesrapportering är valet tyvärr givet.

Alla kan gömma sig. Få kan avbilda det så väl som jag kan.

På dagens första bild är det fadern som hållit i kameran!

8 gömda

Men här på nästa har jag

åter tagit kontrollen…

11 gömda

På dagens sista bild har jag tagit i ordentligt; så många som sju personer har gömt sig på denna lilla yta (ok, volym egentligen)!

7 gömda

Snart, mina älskade vänner och övriga 2-3 läsare, är jag ifatt i bildarkivet. Snöbilder på folk som gömmer sig är alltså på väg!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu