BloggProffs

Mindless Jibberish

Denna dag har varit lång trång gång. Den började fint förstås, på knutpunkten delade jag ut cigg till tiggarna. De lyfte sina hattar och sade samfälligt: ”Tjoflöjt!”.

Humöret föll dock snabbt inför åsynen av offren för förra fattigårens psykiatrireform; till synes friska vanliga människor i mjukbyxor. Vilken dårskötare har klätt dessa stackars själar, så uppenbart utan egen vilja (och så psykiskt avancerade förmågor som smak och förstånd) i underkläder? Varför måste dårarna ha dårkläder? Detta är i sanning ett övergrepp som föregår konstant, utan att någon ryter till! Även om de är underbegåvade så förtjänar dessa människor värdighet i andras ögon. En komplott styrd av Stadium, ett försök av staten att utmärka de underbegåvade? Nej. Det är något så simpelt som människoförakt blandat med undlåtenhet från de som borde bry sig. Goda män my ass!

Nåja, VI behöver nog inte frukta. Inte skulle vår nuvarande regering väl finna på tanken att förämra situationen för de redan svaga? Nej, så fort de för vilka det redan är kört… försvunnit så kommer allt bli fina fisken. Den som i framtiden skulle känna för att hamna i en psykisk kris har INGET att frukta. Det finns ingen anledning till oro.

Visst är väl kronprinsessans förlovning en skandal!? Inte nog med att en ännu fortlevande kungaätt låter arvsrätten gå vidare till ett kvinnfolk, varpå ätten alltså förlorar tronen (ok, där ligger skulden på 1986 års riksdag som ändrade tronföljden), spolingen hon förlovat sig med är inte ens furstlig! När Drottningen Victoria en gång dör så kommer alltså ätten Bernadotte följas av ätten Westling, eller vad han nu heter. Missförstå mig nu inte; jämlikhet och de mänskliga rättigheterna är mig varma om hjärtat, men det här är en  principsak. Kungafamlijens existens och många priviligier är baserad på deras kunglighet. En icke kunglig monark… ja det är ju en absurditet! Om de inte är redo att offra sin ”frihet” för att behålla sin kunglighet, ja vilken rätt har de då till tronen? Kan de inte nöja sig med att gifta sig för sakens skull och sedan knulla vid sidan som alla andra?

 Idag såg Pontus Anna på bussen. Han tog inget foto. På följande foto gömmer sig bara en. Vi var lite lata igår!

1 i Lund

http://hd.se/helsingborg/2009/03/02/nya-grupper-startas-hela-tiden/ 

http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=57837&epslanguage=sv

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4130224.ab

http://www.cosmopolitan.se/skonhet/mode/2009/02/20/klicka-hem-designerfyndet

http://www.dn.se/sthlm/hemlosa-ar-ingen-homogen-grupp-1.471687

http://www.aftonbladet.se/debatt/lottagroning/article4277049.ab

http://hd.se/motor/2009/03/04/britney-spears-candies-nya-ansikte/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2494319.svd

Taggar: ,

3 Kommentarer till “Mindless Jibberish”

  1. labonka Säger:

    Ser inte så dumt ut, kultiverat och fint.

  2. Anna Säger:

    Anna som i jag? I så fall coolt.

  3. rollo Säger:

    Tres Coolt

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu