BloggProffs

Terroristsex, påhitt och hotet från Framtiden

Imorgon försvinner jag som vanligt. Ni kommer sakna mig. Under min frånvaro kommer ni gjuta guldkavar, som ni sedan mjölkar på guldpengar. KONSTIGT!

Påhittade namn är åt helvete. Jag vill kasta kastanjer på påhittade namn. Pelle är t ex inte ett namn. Föräldrar som ger sitt barn namnet Pelle bör skämmas. Det är som att heta Pannkaka eller Bajskorv. Inte ett namn. Sådana föräldrar är dåliga människor.

Ikväll visas Antikrundan, vid åtta som vanligt. Tyvärr är det samtidigt som Sveriges sämsta bilförare. Personen (hör hur könsneutral och God jag är) som lagt detta ganska trevliga program samtidigt som Antikrundan måste få höra hur ond ho är! Jag vill ju se båda! Tur att det finns bloggar. Dåååålig, dååååååååålig människa. Off you go, till Pinnochioåsneön.

Att inte kunna skilja på växt och vuxit (seriöst, hur svårt är det?) tyder på dumhet i nivå med förståndshandikapp. Därför slipper sådana människor den ovannämnda ön. Det finns fina institutioner.

Det finns de som vill påstå att en ond och mäktig terrorgrupp (vänstermuslimer ojojojojojojojj) nu visar sitt mörka tryne i sverige. Påståendet är lika absurt som det om judekommunisterna på 30-40talen. Global Intifada (ok, ambitiöst namn!) har visserligen tidigare utfört ”attentat”, även om dessa knappt är i nivå med den förstörelse en vanlig berusad svensk är kapabel till en afton då fotboll visas på tv. Två brända bilar, tillhörande ambassadpersonal visserligen, kan inte ses som seriös terrorism. Missförstå mig inte, jag vill inte nedvärdera dessa unga pojkars (det var ett antagande) och eventuellt flickor (det var en politiskt korrekt vändning som ni kan förbise – damer vet bättre än så)… förvirring, men det är väl ändå lite förhastat att redan hetsa upp sig? Ja, om vi antar att ”de” (vilka det nu är, det är lite oklart, åtminstone enligt SÄPO, ifall de ens kan sägas vara en organisation eller mer ett samlingsnamn) nu vill skrämma skiten ur oss för att uppnå ett politiskt mål, i det här fallet att sluta köpa amerikanska varor (nej jag skojar inte nu. Media upprepar alltså dessa uppgifter) och därför bränner ner Willys i Södertälje… Ja det är ju synd för de som köper eldoradovaror, men planen är så uppenbart obegåvad (givet premisserna ovan) att antingen lär de Åsa-Nisse-misslyckas snart, eller så är det nåt annat som är på gång. Pyromaner kanske? Om media vill skrämma oss till politiska ställningstaganden medelst tvivelaktiga formuleringar, är det att räkna som terrorism? Åsneön!

Och hur ska jag nu få in sex i det här? Fan vad man ställer till det för sig genom att skriva en klatschig rubrik då! Ok, jag misslyckades, jag erkänner!

Jag är inte rädd. Jag är glad.

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4553716.ab

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu