BloggProffs

Goda nyheter från Darfur i vår mörkaste timme

Det går så mycket sjukdomar nu för tiden, ja särskilt hos oss stackars frusna nordbor. Det måste ha med kylan att göra, eller om det är nåt med luften. Luften är det nog, det visste redan de gamla romarna och grekerna! Vi borde verkligen respektera de äldres kunskaper mer. Det har jag läst i Allers! Malaria, till exempel, betyder ordagrant dålig luft. Nu är det sällan man råkar ut för den i den civilserade världen, det har nog med AC:n att göra, men influensan den går ännu. Oj vad den går… Nåja, nu ska vi inte generalisera här, influensan kommer ju ur ofördelaktiga astrologiska influenser, därav namnet. Tydligt är i alla fall att gudarna och/eller stjärnorna vill oss illa (många anhängare till antika religionssystem, t ex de från mesopotamien och det hellenska kulturområdet identifierar ju dessa med varandra). Mycket av detta går förmodligen att skylla på den moderna vetenskapen. Särskilt sedan radioteleskopens införande på 1930talet har fler och fler stjärnor observerats, och se så sjuka vi blivit som vetat om dem! Deras influenser på oss stackars veka krakar kommer snart att ha tillintetgjort hela den moderna västliga civilisationen. Se på oss; whiplashskadade, alkoholiserade, rökande, feta, fibromyalgiker med försvagade muskler! Mjölkmagarna bubblar av ilska och vanmakt… För att nu inte tala om all den höga ålder som plågar landsände efter landsände. Ingen finner på någon lösning för att hantera allt detta lidande, dessa rynkor och all denna tappade sexualdrift. Ofta läser man om mirakelkurer, som ska hindra sänka dödligheten men hittills har mycket få lyckats undvika detta öde. Oerhört många dör av att hjärtat helt enkelt slutar slå.

 Ännu finns rabiata försvarare för vetenskap och ”logik”, men snart är även deras timma slagen. Det får inte fortsätta såhär! Öppnen edra ögon, se söderut och österut och sanningen skall uppenbaras, edra ögon öppnas för ljuset från Darfur! Aldrig har jag i våra orakulösa medier sett bilder av feta Darfurianer, aldrig har jag sett dem ragla runt med pestilenta kaksmulor barrande från sina svaga lekamina. Aldrig har jag hört rapporteras om spontanalkoholism hos dessa ädla varelser, de slipper att orätteligen beskyllas för sådana nedrigheter som dålig karaktär. Ack hur många kränkningar slipper de icke i sin vardag!?  Sannerligen, de hava sett ljuset!

Vad är det då de gjort, för att hålla sig så smala och friska, frågar jag er. Svaret är enkelt, för den som verkligen ser. De har övergivit vetenskapens falska gudar; Newton, Darwin och alla de andra sataniska guldkalvsdansarna. inte har de väl varken vetenskapsmän, forskare eller högskolor? Riv era univeristet, förkasta era falska profeter professorerna; brännen icke Willysbutiker utan Observatorier! Det är vår hälsa och odödlighet som står på spel. Tänk på det!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4396267.ab

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4559945.ab

http://sydsvenskan.se/danmark/article417493/Havsnivan-i-fokus-pa-klimatkongress.html

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/jorden-nara-undergangen-1.812386

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/smittskyddslager-hotas-av-virusresistens-1.811615

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/alla-fick-ratt-om-bantning-1.810649

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tusentals-demonstrerade-i-sudan-till-stod-for-atalade-presidenten-bashir-1.813627

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2548703.svd

Taggar: , , , , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu