BloggProffs

Terrorlistan – ALLT är terror

Terrorist 

 Om det är terror att sälja en tshirt med PFLP- eller Farcmotiv, så borde det vara terror att köpa. Kanske är det även terror att länkta till Fighters+lovers websida. Här har vi kanske något för våra svenska terroristjägare, vars killscore varit ganska fattig. Åklagarinnan i Malmö borde i samarbete med SÄPO med lätthet hitta dussintals terrorister bara genom att åka några rundor på Bergsgatan eller kvarteren runt Möllan. Drivebyfotograferingar är the shit! PFLPtshirt ligger dessutom betydligt bättre i munnen än Al-Aqsa spannmåls insamling till förmån för palestinska barn. 

 Andra bra (anti)terrormål skulle kunna vara röda överlevande finska inbördeskriget, staden Köln på grund av deras ganska välbevisade organiserade pirateri under medeltiden, ICAhandlare som säljer Jaffaapelsiner och Sharonfrukter odlade på ockuperad mark, midsommarfirande i Orsa och Leksand på grund av dalkarlarnas stöd i den skamliga statskuppen mot den legitime kungen på 1520talet, de tidningar som bedriver insamlingar för att befria Dawit Isaak från fångenskap (är man fängslad är man kriminiell), supporters till ishockeylaget AIK (det från stockholm) vars brutalitet helt klart är i syfte att skrämma skiten ur sina motståndare, Eritreaner som skickar hem pengar till anhöriga och därmed stöder regimen som håller Dawit Isaak fången samt medelst våld befriat sig från Etiopien, svenska republikanska frivilliga från det spanska inbödeskriget samt deras eventuella efterkommande (det är pengarna som räknas), medlemmar i Solidarinosc (ni som inte vet nåt om Polen och 80talet kan ju gå till bibblan eller nåt), som när de begav sig helt klart sysslade med subversiv verksamhet. Exemplen är otaliga. Tänk så många genuint onda människor det finns!

Det som i praktiken skiljer en demokrati från den upplyste furstens (eller upplysta furstinnans, det finns ingen anledning till könsdiskriminering) är rätten till att göra idiotiska val. Låt oss ta tillvara på det. Eller vad är det jag säger!? ALLT motstånd mot en mer eller mindre legitim regering är olagligt. Skärpning!

This just in: bacon är OCKSÅ terror!

 Karl II av Spanien - Legitim makt

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Kommentarer till “Terrorlistan – ALLT är terror”

  1. Pontus Säger:

    Bra artikel/inlägg som vanligt, terrorism är ju verkligen på tapeten ;)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu