BloggProffs

Gömda – den officiella sidan

Under året har jag och ett par av mina assistenter samlat och tagit fotografier av landskap, rum, och platser sådär i största allmänhet. Vad de har gemensamt är det faktum att där går att gömma sig. Kan man så bör man! Fotografikonsten må vara halvdöd, men genom att undersöka just VAD man egentligen kan fotografera så riktar vi en uppfriskande spark mot dess mjälte och ruskar upp den ur respiratorn. Needless to say så är bilderna också sköna i sig. Hoh, det rimmade, så sätt och vis!

Tidigare inlägg som publicerats ute i huvudbloggen, It’s alive! :

Mindless Jibberish föreställer 1 person gömd i Lund

Gömda – en livsnödvändig bloggupplevelse föreställer ett flertal personer gömda i Helsingborg, Lund och Malmö

Gömda – Lunds viktigaste blogg är de första regelrätta Gömdabilderna publicerade av oss. Här har vi prövat på större öppna ytor, och även ett internationellt bidrag.

Snart kommer vi få se ännu fler bilder här, och som ett smakprov från den kommande serien från Kronoberg och Halland får ni detta lilla underverk:

10 pers i Halmstad

Här ovan är alltså 10 pers, jämnt och bra, gömda i Halmstad. Nu vill vi ju självklart inte beröva er allt för mycket av mystiken, men för den nyfikne vill vi påpeka att på just den här bilden var inte själva gömmandet nån större konst; att hantera skuggorna var däremot ett smärre helvete. Är vi bäst? Vi är bäst.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu