BloggProffs

Fakta

På ett museum i Prag ligger Tycho Brahes mustasch. Bara det är ju värt en resa! Vad säges, en tripp i maj kanske? Läste också, nån helt annanstans, att Phil Spectors föräldrar var kusiner.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=880145

Dagens sensmoral: allt gott kommer ur konstiga sexuella förvecklingar OCH allt som står på Wikipedia är sant.

Läste i sista numret i tidningen Kupé att en tågvärd slagits till marken av en blixt från ovan då han trotsigt kallat sig själv konduktör. Vår herre kommenterade dock saken med att det hela berodde på ett missförstånd. Han skulle egentligen ha bestraffats för det faktum att 16.22 tåget från Lund mot Landskrona-Helsingborg-Göteborg en dag i November var sjutton minuter försenat, vilket resulterade i tre misshandlade fruar, ett blödande magsår, tre missade tvättider, 2 parkeringsböter, och 379 personers småirritation vilket sammanlagt blir lidande motsvarande ca 1,5 genomsnittliga styckmord. He had it coming.

2 Kommentarer till “Fakta”

  1. Anna Säger:

    Jag måste säga att Tycho Brahes dödsorsak är något som alltid fascinerat mig. Samtidigt kan jag känna att för mig är det mest sorgyllt att tänka på att han lämnade oss så tidigt, han hade mycket kvar att ge.

    OCH Phil Spector verkar ändå ha tagit lite stryk av incesten, se på honom nu.

  2. rollo Säger:

    Jo jag saknar honom med!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu